Dæk skålen med dejen med plastikfolie eller et viskestykke og stil til hævning i ca. 30-60 minutter. 15 minutter kan også tre det fint i madkundskabsundervisning.
Mens dejen hæver, klipper du små stykker bagepapir, som passer i størrelsen til baobollerne. Sæt dem alle på din mushiki.
Del dejen i cirka 10-12 boller. Rul nu bollerne ud til runde cirkler. Start fra midt af dejen og rul ud ad med en kagerulle. Dette hjælper dig til at få en runde dej.
Pensel den ene halvdel af olie, hvorefter du folder den anden henover.
Lad dem hæve yderligere 5-10 minutter. Gerne mere.
Imens varmes en stor gryde op, hvor mushikien kan stå på.
Din bao dampes i ca. 12-13 minutter. Pas på de ikke ligger for tæt i dampkogeren. Jeg plejer at have 4 styks pr. lag.
Pulled chicken
Dæk kyllingekød i en kasserolle og tilsæt hønsebouillonterning. Bring i kog og lad kødet simre i væsken i 10-15 minutter.Afkøl kødet, og pluk og riv det i strimler med 2 gafler.
Imens kødet simre, kan du skrælle gulerødderne og skære dem i tynde strimler. Skyl agurken, og skær den i tynde skiver.
Pres saften af limefrugten og vend gulerodsstrimler og agurkeskiver i en skål sammen med limesaft.
Rens forårsløg, fjern roden og snit dem fint.
Bring hoisinsauce, brun farin, paprika, spidskommen, chilipulver, salt og kogevæske i kog på en pande.
Tilsæt kyllingestrimlerne, og lad det stege i 5-7 minutter. Det vil skabe en saucen, når det koges ind, og kyllingekødet bliver let karamelliseret.
Fyld dine dampede boa med agurk, gulerod og kylling.Top af med snittet forårsløg og koriander.