Go Back

Garam Masala

Christian Svane
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Retter Krydderi
Køkken Indisk
Antal 4 personer

Værktøj

  • 1 minihakker eller morter

Ingredienser
  

  • 3 spsk korianderfrø
  • 3 tsk spidskommen
  • 3 tsk fennikelfrø
  • 25 kardemommefrø
  • 15 nelliker
  • 25 hele peberkorn
  • 3 stang kanel
  • 9 laurbærblade
  • 2 tsk stødt eller revet muskatnød
  • 3 stjerneanis

Sådan gør du
 

  • Varm en pande op ved lav varme.
  • Når panden er godt varm, smider du alle krydderierne i panden.
  • Rist krydderier uden at brænde dem på. Juster evt. på varmen af panden.
  • Når krydderierne rigtig begynder at dufte, fordeler du dem på en stor tallerken eller bageplade. Lad dem køle af.
  • Smid alle krydderierne i din minihakker eller morter og giv dem en ordentlig omgang (eller en morter).