Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Garam Masala
Christian Svane
Udskriv
Pin Opskrift
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Retter
Krydderi
Køkken
Indisk
Antal
4
personer
Værktøj
1 minihakker eller morter
Ingredienser
3
spsk
korianderfrø
3
tsk
spidskommen
3
tsk
fennikelfrø
25
kardemommefrø
15
nelliker
25
hele peberkorn
3
stang
kanel
9
laurbærblade
2
tsk
stødt eller revet muskatnød
3
stjerneanis
Sådan gør du
Varm en pande op ved lav varme.
Når panden er godt varm, smider du alle krydderierne i panden.
Rist krydderier uden at brænde dem på. Juster evt. på varmen af panden.
Når krydderierne rigtig begynder at dufte, fordeler du dem på en stor tallerken eller bageplade. Lad dem køle af.
Smid alle krydderierne i din minihakker eller morter og giv dem en ordentlig omgang (eller en morter).