Om

cropped cropped cropped img 0006 | Domestic Science

OM

Velkommen til min blog Domestic Science – eller på nordjysk “køkkensløjd” (på dansk hjemkundskab, som nu bliver kaldt madkundskab).

Domestic Science er en blog med masser af mad til alle aldre.

Jeg elsker at lave mad, finde på egne retter, eller tolke på klassiske retter. Som skolelærer falder det meget naturligt at ville sprede denne passion og videnskab, der gemmer sig i gastronomien. Derfor bruges bloggen også som et undervisningsmedie, hvor mine elever finder deres arbejde til undervisningen. Det lade sig være opskrifter på mad, som skal laves i praksis, faglige artikler, tips and pointers til arbejdet i køkkenet osv.

Min hensigt med Domestic Science er at skrive om mad til undervisning i madkundskab, om egne kreationer og mad lavet med og til familie og venner.

Om Christian

Mit navn er Christian Svane og står bag Domestic Science, som jeg startede i 2017.

Jeg har altid været optaget af madlavning og videnskaben heri. Lige siden min egen gang i folkeskolen, hvor jeg havde så meget som mulig madlavning/hjemkundskab (som det hed da), til at prøve kræfter med kokkefaget i praksis. Madkundskab var et naturligt undervisningsfag i folkeskolen. Nu om dage plejes den gastronomiske interesse gennem det æstetiske i madlavning, når der hygges om familie og venner.

Jeg håber, at diverse kreationer, gastronomiske oplevelser og ideer som lægges op til skue, kan give til inspiration til madlavningen i hjemmet eller til undervisning i madkundskab.

 

Følg med

Om mig

HAM DER MADKUNDSKABSLÆREREN…

6511305747f0fb22859daa777b973be6 | Domestic Science

Christian - Domesticscience

Mit navn er Christian Svane. Jeg er madkundskabslærer. Med denne blog har jeg villet digitalisere min madkundskabsundervisning. Mine elever finder opskrifter, samt faglige artikler, som understøtter den mad, som vi laver i undervisningen. DomesticScience har efterhånden udviklet sig til en undervisningsportal for madkundskabsundervisning. Jeg håber med denne blog at kunne inspirere mine elever/læsere/gæster til at tage endnu mere del i madlavningen i hjemmet med let tilgængelige opskrifter og en viden om maden, som forhåbentlig øger interessen og succesraten af madlavningen.