Molekylær gastronomi, Opskrifter madkundskab, Saucer, Sous Vide, Tilbehør
Bearnaise sous vide
“Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart godt lide Sauce
Hovedretter, Hverdagsmad, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Sous Vide, Tilbehør
Bøf, nemme grøntsager i ovn,
Nem og hurtig aftensmad? God og anderledes måde at lave bøffer på. Der er masser
Hovedretter, Molekylær gastronomi, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Sous Vide
ANDEBRYST SOUS VIDE MED RØD
Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår, men det udviklede
Fisk, Molekylær gastronomi, Sous Vide
TORSK SOUS VIDE – OG
Opskriften indeholder affiliates En sous vide er efterhånden blevet et allemandseje. Jeg har fået
Faglig læsning, Faglig læsning og anden madnørderi, Molekylær gastronomi, Sous Vide
SOUS VIDE – UNDER VAKUUM
I 8. klasse er vi godt i gang med at læse og undersøge alle køkkenets