Opskrifter

, ,

Sifon æbleskiven

  • 0 / 5

Vi arbejder med vores æbleskivepander op til jul, og her skal vi på en tidsrejse

, , ,

Coq au Vin til madkundskab

  • 0 / 5

Nem coq au vin på rodfrugtsmos med honning og balsamicoglaseret broccoli kunne også være overskriften,

, ,

Tarte Flambeé

  • 0 / 5

Tarte Flambeé, Flammkuchen eller Flammekueche. Kært barn har mange navne. Talte Flambeé er ingen undtagelse.

, ,

Syltede pære, tuilles-knas, kærnemælks Creme

  • 0 / 5

Måske det her er ved at være min signaturdessert. Det er i hvert fald en

, , , ,

Krustader

  • 0 / 5

Hvad er en krustade egentlig? Jamen en sprød vaffel, som kan minde om en miniature

, , ,

Stegt polenta

  • 0 / 5

Det er efterhånden mit mantra, at når der skal laves fino mad, så lav så

, , ,

Simpel tomatsauce til pizza

  • 0 / 5

Her følger ski lige den ualmindelige simple tomatsauce, som jeg plejer at bruge til pizzaer

, , ,

Vanilje-gelato

  • 0 / 5

Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.

, , ,

Pære belle Helene

  • 0 / 5

Der er den hurtige og den lækre. Vi skal i dag kigge lidt på den

, ,

Pommes Duchesse

  • 0 / 5

Pommes duchesse er en af de der tilbehør, som jeg godt kan lide. Man kan

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies.