Opskrifter

, ,

Sifon æbleskiven

  • 0 / 5

Vi arbejder med vores æbleskivepander op til jul, og her skal vi på en tidsrejse

, , ,

Coq au Vin til madkundskab

  • 0 / 5

Nem coq au vin på rodfrugtsmos med honning og balsamicoglaseret broccoli kunne også være overskriften,

, ,

Tarte Flambeé

  • 0 / 5

Tarte Flambeé, Flammkuchen eller Flammekueche. Kært barn har mange navne. Talte Flambeé er ingen undtagelse.

, ,

Syltede pære, tuilles-knas, kærnemælks Creme

  • 0 / 5

Måske det her er ved at være min signaturdessert. Det er i hvert fald en

, , , ,

Krustader

  • 0 / 5

Hvad er en krustade egentlig? Jamen en sprød vaffel, som kan minde om en miniature

, , ,

Stegt polenta

  • 0 / 5

Det er efterhånden mit mantra, at når der skal laves fino mad, så lav så

, , ,

Simpel tomatsauce til pizza

  • 0 / 5

Her følger ski lige den ualmindelige simple tomatsauce, som jeg plejer at bruge til pizzaer

, , ,

Vaniljegelato

  • 0 / 5

Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.

, , ,

Pære belle Helene

  • 0 / 5

Der er den hurtige og den lækre. Vi skal i dag kigge lidt på den

, ,

Pommes Duchesse

  • 0 / 5

Pommes duchesse er en af de der tilbehør, som jeg godt kan lide. Man kan