Madmæssig mangfoldighed

,

En klassisk lørdagskylling til blød

  • 0 / 5

Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift

, , ,

Dysfagi

  • 0 / 5

Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring

, ,

Fordøjelsen af mad

  • 0 / 5

Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt!   Hvorfor spiser

, , ,

Sambusa

  • 0 / 5

Vi arbejder med Madmæssig mangfoldighed. I den forbindelse har jeg snakket med min gode ven

,

Gluten- og laktose frie muffins

  • 0 / 5

Små, formbagte kager, bagt i forme, hvor der er uanede muligheder og variationer. Chokoladestykker, frugter,

, , , ,

Glutenfrie amerikanske pandekager

  • 0 / 5

Tykke, svampede, fluffy og sødere… Og uden hvedemel… Flere og flere døjer med gluten- og/eller

, , ,

Coq au Vin til madkundskab

  • 0 / 5

Nem coq au vin på rodfrugtsmos med honning og balsamicoglaseret broccoli kunne også være overskriften,

, ,

Muffins (grundopskrift)

  • 0 / 5

Skal det gå hurtigt, er muffins en god opskrift at tage fat på. Og så

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies.