Faglig læsning og anden madnørderi

Mørdej

  • 0 / 5

Eller tålmodighedsdejen – som jeg plejer at kalde den. Det kræver nemlig en god portion

,

Bæredygtighed

  • 0 / 5

Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor

,

Kostråd

  • 0 / 5

Hvad er sundhed? Er du sund? Du kan finde sindssygt mange bud på, hvad sundhed

Oksekød

  • 0 / 5

Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med

,

Ovnen

  • 0 / 5

Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab. Men hvad er det egentlig for en

BYG ET BÅL

  • 0 / 5

Bål er hygge, sammenhold og ikke mindst en livsnødvendig kompetence. At lave bål har altid

,

Piskede deje

  • 0 / 5

Lagkagebunde, roulader eller en marengs er måske umme-hapsere, som du allerede kender. Disse kalder vi

,

Mikroovnens mangfoldighed

  • 0 / 5

Den er altså ikke kun til genopvarmning af mad og popcorn. Det er et teknologisk

, ,

VEGETAR

  • 0 / 5

Vi skal i den kommende tid arbejde med en masse grøntsager og frugter – og

, , , , , , , ,

Knapost med urter

  • 0 / 5

Ost kommer i alskens former! Oste kan være kompliceret, og osteproduktion kræver utrolig megen hygiejne.

X