Faglig læsning og anden madnørderi

Islam & mad

  • 0 / 5

I denne artikel dykker vi ned i samspillet mellem religion og mad. Det gør vi

Viskositet

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med

Karamellisering

  • 0 / 5

Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? Det spurgte jeg eleverne i forbindelse

,

Videnskaben i mad

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

Den Multisensoriske påvirkning under måltidet

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om, hvordan dine sanser bliver påvirket under et måltid.

,

Guide til madkulturer – en

  • 0 / 5

I denne artikel får du en guide til, hvordan du kan analysere en madkultur. Det

Vitaminer & mineraler

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på det, vi overordnet kalder mikronæringsstoffer. Vi kalder

Bindevæv i kød

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på bindevæv i kød, og hvordan vi kan

,

Podcasts til madkundskab

  • 0 / 5

I dette indlæg vil jeg samle en masse opgaver til podcasts, som jeg finder interessante

,

Kostberegner

  • 0 / 5

Nu opretter jeg satme en lille artikel med hurtig adgang til en kostberegner, da eleverne

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X