Faglig læsning og anden madnørderi

,

Guide til madkulturer – en

  • 0 / 5

I denne artikel får du en guide til, hvordan du kan analysere en madkultur. Det

Vitaminer & mineraler

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på det, vi overordnet kalder mikronæringsstoffer. Vi kalder

Bindevæv i kød

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på bindevæv i kød, og hvordan vi kan

,

Podcasts til madkundskab

  • 0 / 5

I dette indlæg vil jeg samle en masse opgaver til podcasts, som jeg finder interessante

,

Kostberegner

  • 0 / 5

Nu opretter jeg satme en lille artikel med hurtig adgang til en kostberegner, da eleverne

Mørdej

  • 0 / 5

Eller tålmodighedsdejen – som jeg plejer at kalde den. Det kræver nemlig en god portion

,

Bæredygtighed

  • 0 / 5

Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor

,

Kostråd

  • 0 / 5

Hvad er sundhed? Er du sund? Du kan finde sindssygt mange bud på, hvad sundhed

Ovnen

  • 0 / 5

Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab. Men hvad er det egentlig for en

Bål – lær at bygge

  • 0 / 5

Bål er hygge, sammenhold og ikke mindst en livsnødvendig kompetence. At lave bål har altid

X