Faglig læsning og anden madnørderi

Diabetes & mad

  • 0 / 5

I denne artikel dykker vi ned i samspillet mellem diabetes og mad. Lad mig understrege,

,

Gellan

  • 0 / 5

Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.

, ,

Kylle-Rylles død…

  • 0 / 5

Hvilken del af kyllingen kan du egentlig bedst lide? I denne artikel skal vi se

Islam & mad

  • 0 / 5

I denne artikel dykker vi ned i samspillet mellem religion og mad. Det gør vi

Viskositet

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med

Karamellisering

  • 0 / 5

Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? Det spurgte jeg eleverne i forbindelse

,

Gastrofysik – Videnskaben i mad

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

Den Multisensoriske påvirkning under måltidet

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om, hvordan dine sanser bliver påvirket under et måltid.

,

Guide til madkulturer – en

  • 0 / 5

I denne artikel får du en guide til, hvordan du kan analysere en madkultur. Det

Vitaminer & mineraler

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på det, vi overordnet kalder mikronæringsstoffer. Vi kalder

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X