Faglig læsning og anden madnørderi

,

Xanthan gum

  • 0 / 5

Xanthangum er et “must have” i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan

, , ,

Dysfagi

  • 0 / 5

Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring

, ,

Fordøjelsen af mad

  • 0 / 5

Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt!   Hvorfor spiser

,

Dæk dig bord!

  • 0 / 5

Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang. Vi bruger hele tiden vores

Glutenallergi

  • 0 / 5

I forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed, arbejder vi med glutenbegrebet. Her skal vi se

Laktoseintolerant

  • 0 / 5

Vi arbejder med laktosebegrebet i forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed. Her skal vi

,

Det sønderjyske kaffebord

  • 0 / 5

Historien bag det Sønderjyske kaffebord Gennem historien har danskerne og specielt sønderjyderne været glade for

Diabetes & mad

  • 0 / 5

I denne artikel dykker vi ned i samspillet mellem diabetes og mad. Lad mig understrege,

,

Gellan

  • 0 / 5

Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.