Xanthan gum
Xanthangum er et “must have” i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan
Dysfagi
Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring
Fordøjelsen af mad
Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt! Hvorfor spiser
Dæk dig bord!
Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang. Vi bruger hele tiden vores
Det sønderjyske kaffebord – miniforløb
Sønderjysk kaffebord? Og i folkeskolen? Rolig nu… Det kaldes kaffebord, men det handler mest af
Glutenallergi
I forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed, arbejder vi med glutenbegrebet. Her skal vi se
Laktoseintolerant
Vi arbejder med laktosebegrebet i forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed. Her skal vi
Det sønderjyske kaffebord
Historien bag det Sønderjyske kaffebord Gennem historien har danskerne og specielt sønderjyderne været glade for
Diabetes & mad
I denne artikel dykker vi ned i samspillet mellem diabetes og mad. Lad mig understrege,
Gellan
Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.