Bæredygtighed, Fisk, Opskrifter madkundskab
Nordisk inspireret cremet bygotto
I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris,
En god middag, Fisk, Hovedretter, Opskrifter
Helleflyder & kammusling
“Madklubben” i Aalbæk og Skagen = fisk. Nok er vi ikke stjernekokke, men konkurrencen under
Fisk, Molekylær gastronomi, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
FISKEDAG MED KASPERFISKEMAND FRA MENY
Fiskeforløb del 2. Kasper fiskemand fra Meny kommer på besøg med en røvfuld et eller
Fisk, Hovedretter, Hverdagsmad, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Chunky Fish N´ chips
Fish N´chips er bare en super måde at lære børn at tilberede og spise fisk.
Bæredygtighed, Fisk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Skindstegt ørred på skolehavens grønt
Fagdag i udskoling. Dambrug, bæredygtighed, inspiration til projektopgave og naturfagsprøve. Dissekering af ørreder med 9.
Fisk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
TUNMOUSSE PÅ RISTET RUGBRØD
Vi gik lige i retromode her hjemme – og så er det også godt at
Fisk, Molekylær gastronomi, Sous Vide
TORSK SOUS VIDE – OG
Opskriften indeholder affiliates En sous vide er efterhånden blevet et allemandseje. Jeg har fået
Fisk, Undervisningsforløb og anden inspiration
UNDERSØG EN FISK ELLER ET
Vi skulle have haft det årlige “Kasper-Fiskemand-besøg”. Meeen åkke-nej, lorte-corona vil det anderledes… Den gode