Dessert

, ,

Praliné

  • 0 / 5

Vi arbejder med sukkers madkemi (læs mere her: Mulighederne med sukker – Sukker Level 2),

, ,

Isvafler

  • 0 / 5

Vi arbejder mere og mere med forskellige istyper i madkundskabsundervisningen. Det skyldes for år tilbage,

,

Bærcoulis

  • 0 / 5

Ordet coulis kan næsten lyde lige som en kulissen. Jeg plejer at sige til elever,

, ,

Rabarber trifli

  • 0 / 5

Skolehaven møder madkundskab i sommermånederne! Alle skoler burde have en skolehave i et eller andet

, ,

Syltede pære, tuilles-knas, kærnemælks Creme

  • 0 / 5

Måske det her er ved at være min signaturdessert. Det er i hvert fald en

, , ,

Madkundskabsvenlig brownie

  • 0 / 5

Jeg plejer altid at tæske mine brownies ind i chokolade. Det kan gøre brownie til

, ,

Æbleskiver med æblekompot

  • 0 / 5

Den her æbleskiveopskrift er tiltænkt noget, der kunne minde og den æbleskive, som du kan

, , ,

Vanilje-gelato

  • 0 / 5

Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.

, , ,

Pære belle Helene

  • 0 / 5

Der er den hurtige og den lækre. Vi skal i dag kigge lidt på den

, ,

Belgiske vafler – Gaufres de

  • 0 / 5

Lørdagshygge med gode venner. Noget hurtigt skal diskes op. Det belgiske vaffeljern skal da selvfølgelig

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X