Molekylær gastronomi

,

Gellan

  • 0 / 5

Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.

, ,

Syltede pære, tuilles-knas, kærnemælks Creme

  • 0 / 5

Måske det her er ved at være min signaturdessert. Det er i hvert fald en

, ,

Chokolademousse på sifonflaske

  • 0 / 5

Pigebarnet har plaget efter chokolademousse og Gateau Marcel i hele Corona-karantæne perioden. Nu gav far

,

FORSINKET NYTÅRSAFTEN

  • 0 / 5

Vores nytårsaften blev lige udsat 5 måneder. Vores gode vennepars børn var rendt ind i

, , , ,

Fiskedag med Kasper Fiskermand

  • 0 / 5

Fiskeforløb del 2. Kasper fiskemand fra Meny kommer på besøg med en røvfuld et eller

,

Perler med agar agar

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliates Nu har vi læst om hydrokolloider. Så nu skal vi eksperimentere med perler i

, , ,

Luftig jordskokkesuppe

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliatelinks.  Egne jordskokker blev eksperimenteret til en luftig jordskokkesuppe vha. sifonflaske. Den står nemlig

, ,

Æg Benedict med Sauce Hollandaise

  • 0 / 5

En lækker og nem morgenmadret. Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller

, , , ,

Bearnaise sous vide

  • 0 / 5

  Artiklen indeholde affiliates.    “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten

, , , ,

Chicken tikka masala

  • 0 / 5

Jeg bruger denne opskrift til valgholdet molekylær gastronomi, hvor vi skal arbejde med sfærifikation. Retter,

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X