Molekylær gastronomi

,

Xanthan gum

  • 0 / 5

Xanthangum er et “must have” i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan

, ,

Sifon æbleskiven

  • 0 / 5

Vi arbejder med vores æbleskivepander op til jul, og her skal vi på en tidsrejse

,

Gellan

  • 0 / 5

Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.

, ,

Syltede pære, tuilles-knas, kærnemælks Creme

  • 0 / 5

Måske det her er ved at være min signaturdessert. Det er i hvert fald en

, ,

Chokolademousse på sifonflaske

  • 0 / 5

Pigebarnet har plaget efter chokolademousse og Gateau Marcel i hele Corona-karantæne perioden. Nu gav far

,

FORSINKET NYTÅRSAFTEN

  • 0 / 5

Vores nytårsaften blev lige udsat 5 måneder. Vores gode vennepars børn var rendt ind i

, , , ,

Fiskedag med Kasper Fiskermand

  • 0 / 5

Fiskeforløb del 2. Kasper fiskemand fra Meny kommer på besøg med en røvfuld et eller

, , ,

Luftig jordskokkesuppe

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliatelinks.  Egne jordskokker blev eksperimenteret til en luftig jordskokkesuppe vha. sifonflaske. Den står nemlig

,

Perler med agar agar

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliates Nu har vi læst om hydrokolloider. Så nu skal vi eksperimentere med perler i

, , , ,

Bearnaise sous vide

  • 0 / 5

Artiklen indeholde affiliates.  “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart