Opskrifter madkundskab

, ,

Smoothie

  • 0 / 5

En til brunchforløbet i 6. klasse… “A creamy beverage made of fruit blended with juice, milk,

, , ,

Tørrede tomater i olie

  • 0 / 5

Tilbehør til pastaretter, tapas, brunch, madpakker eller salater? Et tilbehør til mange forskellige retter. Jeg

, , ,

Omelet

  • 0 / 5

Som en del af mit brunchforløb på 6. årgang, skal alle elever lave deres egen

, , ,

Madkundskabsvenlig brownie

  • 0 / 5

Jeg plejer altid at tæske mine brownies ind i chokolade. Det kan gøre brownie til

, , ,

Semlor – svenske fastelavnsboller

  • 0 / 5

Ok, jeg hopper også med på bølgende af de sveske fastelavnsboller. Mest af alt, fordi

, ,

Tortillas

  • 0 / 5

Tortillas til tacos. Du skal skal bruge Masa harina! Fx af mærket Maseca. Der er

, ,

Nordisk inspireret cremet bygotto

  • 0 / 5

I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris,

, , , , ,

Madpakke panini med kalkun

  • 0 / 5

Så lakker sundhedsforløbet for 7. klasse mod enden. Vi har arbejdet med kulhydrater, proteiner, fedt

, , ,

Financiers

  • 0 / 5

Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i

, , ,

Barbecuesauce

  • 0 / 5

En god barbecuesauce, som kan anvendes til grillerierne til sommer. Det lade sig være som

X