Bæredygtighed, Fransk madkultur og Bistro, Kage, Opskrifter madkundskab
Financiers
Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i
Jul, Opskrifter madkundskab, Ris
RISENGRØD
Hovedrengøring i december, er en fast del af curriculum på 6. årgang i min undervisning.
Grøntsager, Opskrifter madkundskab, Tilbehør, Vegetar
Tomatrelish
I madkundskab 8. klasse kalder vi holdet for Kitchen Science & Mysteries efter den gode
Bæredygtighed, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Chokolade-/nøddecreme
Nutella er ret beset et brand, et registreret varemærke, så man kan ikke bare bruge
Amerikansk madkultur, Dansk madkultur, Opskrifter madkundskab
Hjemmelavet hotdogs
Næsten da… Som afslutning på 5. klassernes 10 ugers introforløb til madkundskab, runder vi altid
Italiensk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Stegt polenta
Det er efterhånden mit mantra, at når der skal laves fino mad, så lav så
Italiensk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Simpel tomatsauce til pizza
Her følger ski lige den ualmindelige simple tomatsauce, som jeg plejer at bruge til pizzaer
Dessert, Is, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
VANILJE-GELATO
Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.