Molekylær gastronomi, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Sifon æbleskiven
Vi arbejder med vores æbleskivepander op til jul, og her skal vi på en tidsrejse
Bæredygtighed, Fødevarebevidsthed, Hovedretter, Kyllingekød, Mad og Sundhed, Opskrifter madkundskab, Salater
Kylling i kikærter – en
Man kan efterhånden få en masse forskellige salat i supermarkeder og fast food-kæder. Denne ret
Amerikansk madkultur, Morgenmad, Opskrifter madkundskab
Kreolsk inspireret morgenmadsvafler
Vafler til morgenmad – whats not to like? Denne opskrift bruger jeg i forbindelse med
Kage, Opskrifter madkundskab
Mazarin
En undervurderet klassiker! Som al for tit sættes i samme bås som roulader og citronmåner fra
Hverdagsmad, Kyllingekød, Mexicansk madkultur, Opskrifter madkundskab, Simremad
Tinga de pollo
Tacos og mexicansk mad kan nemt blive opfattet som oksekød i pandekage eller en eller
Fransk madkultur og Bistro, Kartoffel tema, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Pommes frites
Hjemmelavet pommes smager bare bedre! Og så i egen friture – men pas på med
Mad og Sundhed, Morgenmad, Opskrifter madkundskab
Morgengrød med æbler, knas og
Altså grød er undervurderet. Jeg har en datter, som i en alder af 7 år,
Fransk madkultur og Bistro, Måltider & Madkultur, Opskrifter madkundskab
Cannelés
Endnu endnu en fransk fristelse. Nu er der snart ved at være til et helt
Bæredygtighed, Fødevarebevidsthed, Morgenmad, Opskrifter madkundskab
Smoothie
En til brunchforløbet i 6. klasse… “A creamy beverage made of fruit blended with juice, milk,