Afrikansk madkultur, Bæredygtighed, Glutenfri, Madmæssig mangfoldighed, Undervisningsforløb og anden inspiration
Madmæssig Mangfoldighed
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Bæredygtighed, Fødevarebevidsthed, Grøntsager, Hovedretter, Madmæssig mangfoldighed, Vegetar
Chili sin carne
Ej, det er en god chili con carne, mor og far! Du holder din mund,
Bæredygtighed, Hverdagsmad, Mad og Sundhed, Madlavning, Madmæssig mangfoldighed, Vegetar
Vegetarburger
Vi arbejder med madmæssigt mangfoldighed. I den forbindelse læser og hører vi om to personer,
Bæredygtighed, Fødevarebevidsthed, Hovedretter, Kyllingekød, Mad og Sundhed, Opskrifter madkundskab, Salater
Kylling i kikærter – en
Man kan efterhånden få en masse forskellige salat i supermarkeder og fast food-kæder. Denne ret
Bæredygtighed, Fødevarebevidsthed, Morgenmad, Opskrifter madkundskab
Smoothie
En til brunchforløbet i 6. klasse… “A creamy beverage made of fruit blended with juice, milk,
Bæredygtighed, Fisk, Opskrifter madkundskab
Nordisk inspireret cremet bygotto
I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris,
Bæredygtighed, Fransk madkultur og Bistro, Kage, Opskrifter madkundskab
Financiers
Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i
Bæredygtighed, Faglig læsning og anden madnørderi, Fødevarebevidsthed, Undervisningsforløb og anden inspiration
Bæredygtighed
Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor