Bæredygtighed

, , , , ,

Vegetarburger

  • 0 / 5

Vi arbejder med madmæssigt mangfoldighed. I den forbindelse læser og hører vi om to personer,

, , , , , ,

Kylling i kikærter – en

  • 0 / 5

Man kan efterhånden få en masse forskellige salat i supermarkeder og fast food-kæder. Denne ret

, ,

Rabarber trifli

  • 0 / 5

Skolehaven møder madkundskab i sommermånederne! Alle skoler burde have en skolehave i et eller andet

, , ,

Smoothie

  • 0 / 5

En til brunchforløbet i 6. klasse… “A creamy beverage made of fruit blended with juice, milk,

, ,

Nordisk inspireret cremet bygotto

  • 0 / 5

I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris,

, , ,

Financiers

  • 0 / 5

Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i

, , ,

Bæredygtighed

  • 0 / 5

Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor

, , ,

Rabarbersaft & rabarbersirup

  • 0 / 5

Troels  rabarber er blevet humungous! Vi er lige så stille gået igang med at konservere

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X