Her kan du, som lærer og underviser, finde inspiration til undervisningen i form af diverse forløb og materialer til madkundskabsundervisning.
- Arbejde med kostanbefalinger, energi, kulhydrat, protein og fedt
- Bæredygtighed
- En intro til madkundskab som prøvefag
- Evig basilikum
- Madkulturprojekt
- Madpakkeforløb
- Månedsopgave – dej
- Molekylær gastronomi i folkeskolen
- Prøve-prøve til madkundskabseksamen (elever)
- Sådan bruger du Domestic Science til undervisning
- Didaktik i madkundskabsfaget – Den røde tråd i madkundskabsfaget
- Film til madkundskabsundervisning
- Food Spinner
- Masterclass
- Mini-intro-kartoffel-forløb
- Måltidets dannelsespotentiale
- Opgaver til Super Size Me
-
Prøve-prøve til madkundskabseksamen
(lærer) - Surdejsprojekt
- Undersøg en fisk eller et skaldyr
- Æg
Følg med
Om mig
HAM DER MADKUNDSKABSLÆREREN…
