Her kan du, som lærer og underviser, finde inspiration til undervisningen i form af diverse forløb og materialer til madkundskabsundervisning. Forløb Bæredygtighed Madkulturprojekt Madpakkeforløb Mini-intro-kartoffelforløb Prøve-prøve-forløb til madkundskabseksamen Sundhedsforløb 6. klasse - Intro til næringsstoffer Sundhedsforløb 7. klasse - Mad og sundhedsprojekt Sundhedsforløb 8. klasse – Madens opgaver i din krop Surdejsforløb Æg Diverse opgaver Evig basilikum Fri fantasi Guide til madkulturer - en analyse Hvad er der i køleskabet? Kend dit køkken Masterclass Månedsopgave - Undersøg en fisk eller et skaldyr Månedsopgave – Dej Opgaver til Super Size Me Peanutbutter Challenge Podcasts til madkundskab Artikler & inspiration Brug af Smartphones og tablets Didaktik i madkundskabsfaget – Den røde tråd i madkundskabsfaget En intro til madkundskab som prøvesag Film til madkundskabsundervisning Food Spinner Kostberegner Molekylær gastronomi i folkeskolen Prøveoplægs katalog Sådan bruger du Domestic Science i undervisningen Følg med Facebook Om mig HAM DER MADKUNDSKABSLÆREREN… Christian - Domesticscience Vis den fulde profil →