Måltider & Madkultur

, , ,

Panang karry

  • 0 / 5

Vi arbejder med livretter i en af mine K-klasser. I den forbindelse har en elev

, , , ,

Stegt flæsk med persillesauce

  • 0 / 5

Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne

, , , ,

Biks og bearnaise

  • 0 / 5

Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den

, , ,

Pad thai

  • 0 / 5

En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning. Når

, , , , ,

Aioli

  • 0 / 5

Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence

, , ,

Dysfagi

  • 0 / 5

Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring

, , , ,

Samosa

  • 0 / 5

En vegetarisk hapser med dip-dip-nam-nam… Og den kan nemt gøres til et hovedmåltid. Vi kan

, , ,

Sambusa

  • 0 / 5

Vi arbejder med Madmæssig mangfoldighed. I den forbindelse har jeg snakket med min gode ven

,

Kokosmakrone

  • 0 / 5

Eller kokosmakroner… Denne opskrift er en del af mine 6. årgangs arbejde med det sønderjyske

, ,

Finskbrøø

  • 0 / 5

Eller finskbrød. Men den sønderjyske udtale og stavemåde har bare sin charme. Denne opskrift er