- Christian Svane
- 8. december 2020
Æg Benedict med Sauce Hollandaise
En lækker og nem morgenmadret.Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller havregryn i en skål. Den er
En lækker og nem morgenmadret.Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller havregryn i en skål. Den er
“Min krop er et tempel“…Et tempel er en kirkeagtig bygning. En hellig bygning. En bygning vi skal passe på. Den
Måske verden mest populære fødevare?Og i hvert fald, verdens sjoveste mad at lave med børn i et køkken. Pastalavning samler
Chenopodiaceae, prøv lige at name-droppe det ord! Fedt ord.Vi kan også bare sige salturtfamilien. En stor familie som vi kan spise
Vi arbejder i 8. klasse med videnskaben i maden. Med andre ord undersøger vi, hvordan en masse forskellige råvarer og
Ny Nordisk Mad har sin oprindelse i de nordiske lande. Når du spiser og anvender mad og råvarer efter denne
Denne artikel er delt i to dele – Level 1 og Level 2. Level 1 er en introduktion til smagssansen
Madlavning bliver ofte beskrevet som: “transformationen af råt mad til noget anderledes“. Dog kan der findes andre måder “at transformere
Her følger en lille artikel, som jeg anvender på 6. årgang, når eleverne introduceres til arbejdet med pizza.Der er eksempler
Vi kan også kalde den “Tynd sprød æbletærte”.Jeg elsker det fransk køkken.Jeg laver i den kommende tid en lille serie af