Opskrift

Blomkåls dhal

Grøntsagstemaet fortsætter lidt endnu. Og det med et godt hverdagsmåltid fra fjerne himmelstrøg.Dhal er bare en mega god måde at

Fortsæt med at læse

Spaghetti & kødboller

Jeg plejer egentlig at lave disse banditter i stegeso.Det er super nemt og tager ingen tid i den forstand, at

Fortsæt med at læse

Roethlisburger

Claus Elming kalder den for den ondeste burger i dit liv på Foodtv! Flere medier omtaler denne burger som et

Fortsæt med at læse

Pirogger med oksekød & grønt

Brød med lækkert fyld = pirog.Det er nok russerne, som får den største kredit for pirogger. Man kan dog, som

Fortsæt med at læse

Ravioli

At lave ravioli, er en fantastisk familieaktivitet. Og lige så i skolesammenhænge.Det kan være en fordel at have et stort

Fortsæt med at læse

Risotto

Jeg laver altid risotto i one-pot-style. Altså kun én gryde i brug. Dejlig lækker mad – og ikke megen opvask!

Fortsæt med at læse

Skindstegt ørred på skolehavens grønt

Fagdag i udskoling. Dambrug, bæredygtighed, inspiration til projektopgave og naturfagsprøve. Dissekering af ørreder med 9. klasserne. Så kan vi lige

Fortsæt med at læse

Bøf, nemme grøntsager, sous vide bearnaise

Nem og hurtig aftensmad?Vi arbejder med Maillard-reaktioner i tiden i forbindelse med et forløb om Videnskaben i mad. Så hvordan

Fortsæt med at læse

Ratatouille

Lortevejr i Danmark…Det er en stor omvæltning at komme hjem fra Italien til det, der skulle være den danske sommer

Fortsæt med at læse

Tunmousse på ristet rugbrød

Vi gik lige i retromode her hjemme – og så er det også godt at spare lidt op til en

Fortsæt med at læse