Opskrift

Idé-mylder

Et idé-mylder er en teknik, hvor du skriver alt ned, som du ved om et emne. Det kunne for eksempel

Fortsæt med at læse

Samarbejdspartnere

Siden indeholder affiliates Hvis der er noget, som der er fedt, så er det, når der er folk og firmaer,

Fortsæt med at læse

Gode bøger – find inspiration til madlavning

Siden indeholder affiliatesDer er mange steder at finde inspiration til madlavning. Specielt i disse tider med diverse blogs og medier,

Fortsæt med at læse

Surdejsforløb

Siden indeholder affiliates.  Verdens bedste Bagesten er lavet af stål - Bagestålet, Bedst i Test. Netop nu sparer du 35%! IndholdHer finder

Fortsæt med at læse

Sådan bruger du Domestic Science i madkundskabsundervisning

Der er efterhånden flere og flere brugere, navnligt madkundskabslærere, af Domestic Science.Det er mega fedt at der er andre, som

Fortsæt med at læse

Dessert

DESSERT På denne side har jeg samlet opskrifter om desserter.   Bålpandekager (5/31/2018) Bær-espuma (6/25/2018) Belgiske vafler – Gaufres de Liége (4/22/2017) Brownies

Fortsæt med at læse

Panna cotta med broken jordbærgele & tuilles

Opskriften indeholder affiliatesPanna Cotta er en lækker dessert fra Norditalien. Retter Piemonte. Panna Cotta betyder kogt fløde på italiensk. I

Fortsæt med at læse

Pandekager – Sifon

Opskriften indeholder affiliatesSå er klargøringen til valgholdet i molekylær gastronomi i fuld gang.Vi, Østermarkskolen, har lavet et samarbejde med molekymi.dk. Molekymi.dk

Fortsæt med at læse

Natriumalginat (sodium alginate)

Artiklen indeholder affiliates Så står den lige straks på sfærifikation. I denne forbindelse skal vi arbejde med natriumalginat – også kaldt

Fortsæt med at læse

Molekylær gastronomi

I skoleåret 2018/2019 startede jeg et valghold op, som skulle arbejde med molekylær gastronomi. Nu tænker du måske moleky…hvad?Jeg håber

Fortsæt med at læse