- Christian Svane
- 8. december 2020
Pitabrød
Jeg hader supermarkedernes pitabrød!Eller det vil sige, at jeg en gang stødte på et tilfældigt mærke (dybfrost vel og mærket),
Jeg hader supermarkedernes pitabrød!Eller det vil sige, at jeg en gang stødte på et tilfældigt mærke (dybfrost vel og mærket),
Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har været fast besluttet på at
Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000.Men efter at der var en masse chilier til
Jeg har gennem tiden arbejdet meget med leg og læring i min undervisning. Specielt i de boglige fag. I mit
I dette vindue finder du en masse læsetilgange til madkundskab. Min undervisning starter altid med læsning om de råvarer eller
Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med oksekød i undervisningen, hvorfor det
Hvor ofte planlægger du egentlig dit måltid efter, hvilken type kød du skal spise? Vi arbejder med saucer i tiden
Så kom der lige nye grejer fra Le Creuset til madkundskabsundervisningen!Det er altså prima grej det her!Du har forhåbentlig nu
Vi er godt i gang i skoleåret, og vi kaster os lige så stille ud i nogle fermenteringer af skolehavens
Vi er godt i gang i skoleåret og vi kaster os lige så stille ud i nogle fermenteringer af skolehaven