Opskrift

Pitabrød

Jeg hader supermarkedernes pitabrød!Eller det vil sige, at jeg en gang stødte på et tilfældigt mærke (dybfrost vel og mærket),

Fortsæt med at læse

Syltet rødløg

Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har været fast besluttet på at

Fortsæt med at læse

Syltede chilier

Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000.Men efter at der var en masse chilier til

Fortsæt med at læse

Motion og bevægelse i madkundskab

Jeg har gennem tiden arbejdet meget med leg og læring i min undervisning. Specielt i de boglige fag. I mit

Fortsæt med at læse

Læse tilgange til madkundskab

I dette vindue finder du en masse læsetilgange til madkundskab. Min undervisning starter altid med læsning om de råvarer eller

Fortsæt med at læse

Oksekød

Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med oksekød i undervisningen, hvorfor det

Fortsæt med at læse

Bønnesalat

Hvor ofte planlægger du egentlig dit måltid efter, hvilken type kød du skal spise? Vi arbejder med saucer i tiden

Fortsæt med at læse

Æbleskiver med gær – Old school style

Så kom der lige nye grejer fra Le Creuset til madkundskabsundervisningen!Det er altså prima grej det her!Du har forhåbentlig nu

Fortsæt med at læse

Fermenterede kartofler

Vi er godt i gang i skoleåret, og vi kaster os lige så stille ud i nogle fermenteringer af skolehavens

Fortsæt med at læse

Fermenterede gulerødder

Vi er godt i gang i skoleåret og vi kaster os lige så stille ud i nogle fermenteringer af skolehaven

Fortsæt med at læse