Opskrift

Bao med pulled chicken

Måske du er stødt på gua bao, en dampet bolle, som ofte også bare omtales som bao.Den dampede bolle serveres

Fortsæt med at læse

Garam Masala

Det er sjovt at lave sine egne krydderier og blandinger i madkundskab. Her får eleverne virkelig mulighed for at arbejde

Fortsæt med at læse

Masa harina

I denne artikel skal vi se nærmere på melet masa harina, og hvordan et majskorn har udviklet sig til at

Fortsæt med at læse

Crepes – Pandekager

Crêpes er en ultratynd pandekage, der er elsket af alle i Frankrig. De fås søde, typisk rullet eller foldet med

Fortsæt med at læse

Sundhedsbegreber

Vi bliver bombarderet med alverdens sundhedstrends og levevis i hverdagen.Men hvordan skal eller kan du egentlig forholde dig til al

Fortsæt med at læse

Bearnaise-dressing

Sandwich, salater eller dip-dip-nam-nam - og så bearnaise? Mulighederne er mange med dressinger, og en bearnise-dressing kan danne mange positive

Fortsæt med at læse

Holiday dressing – dip

Sandwich, salater eller dip-dip-nam-nam? Mulighederne er mange med dressinger, og en holiday dressing eller dip, er ingen undtagelse. At arbejde

Fortsæt med at læse

Karrydressing

Guf til sandwich eller salater?Mulighederne er mange med dressinger, og en karrydressing er bare en klassiker, når det kommer til

Fortsæt med at læse

Den grønne krig

Så er madkundskabsspillet her!Spillekort med fakta og informationer om grøntsager, frugter og urter.What´s not to like?Den Grønne Krig kan anvendes

Fortsæt med at læse

Queso con fundido

Dip til nachos. Social dinning. Mega yndlingshapser-snack-comfortfood!Du kan egentlig rydde op med mange forskellige grøntsager heri, da det reelt set bare

Fortsæt med at læse