- Christian Svane
- 4. februar 2024
Hvilling med grønkål og brunet soyasmør
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg havde besøg af Anders Holm fra
Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det... Leftovers på den "fede" måde! Dagen derpå-retten- over-dem-alle!
I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad. Det skal vi af den simple grund at:Færre
Xanthangum er et "must have" i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan nemlig anvende denne hydrokolloide til
Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til
Hurtig og nem mam. Vi arbejder med færdigretter. I dag skal vi prøve at konkurrere med cup-nudler eller Instant nudler
En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning.Når mine elever skal arbejde med det
Vi arbejder med videnskaben i køkkenredskaberne, og i den forbindelse ser vi nærmere på pander og, hvordan madens tilberedes herpå.