Opskrift

Hvilling med grønkål og brunet soyasmør

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra

Fortsæt med at læse

Fiskesuppe cappuccino

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra

Fortsæt med at læse

Dampede muslinger i cremet sauce

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg havde besøg af Anders Holm fra

Fortsæt med at læse

Biks og bearnaise

Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det... Leftovers på den "fede" måde! Dagen derpå-retten- over-dem-alle!

Fortsæt med at læse

Hjemmelavet vs. Færdiglavet

I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad. Det skal vi af den simple grund at:Færre

Fortsæt med at læse

Xanthan gum

Xanthangum er et "must have" i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan nemlig anvende denne hydrokolloide til

Fortsæt med at læse

Vegetar-forløb

Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til

Fortsæt med at læse

Hjemmelavet kopnudler

Hurtig og nem mam. Vi arbejder med færdigretter. I dag skal vi prøve at konkurrere med cup-nudler eller Instant nudler

Fortsæt med at læse

Pad thai

En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning.Når mine elever skal arbejde med det

Fortsæt med at læse

Boghvedepandekager med fyld

Vi arbejder med videnskaben i køkkenredskaberne, og i den forbindelse ser vi nærmere på pander og, hvordan madens tilberedes herpå.

Fortsæt med at læse