Opskrift

Hummus

Jeg er helt tossig med mellemøstens køkken! Og hummus er ingen undtagelse her. Hummus er sådan et lækkert lille hapse-tilbehør-nam-nam,

Fortsæt med at læse

En klassisk lørdagskylling til blød kost ny

Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed?Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til madlavningen.

Fortsæt med at læse

Aioli

Vi skal til Provence - og så alligevel ikke.For aioli kommer oprindeligt fra Provence i Sydfrankrig.Ordet aioli kommer af det

Fortsæt med at læse

Elevens huskeliste til prøven

Indhold IndledningFørste undervisningsgangAnden undervisningsgangLærervejledningSå står den lige straks på prøvetid!Og hvordan gør man så lige sig klar til dette?Det er vel

Fortsæt med at læse

Skab en dagsorden og et oplæg

Hvis du tager initiativ og skaber en dagsorden og et oplæg, kan du styre en del af den mundtlige del

Fortsæt med at læse

Dysfagi forløb

Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til

Fortsæt med at læse

En klassisk lørdagskylling til blød kost

Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed?Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til madlavningen.

Fortsæt med at læse

Dysfagi

Dysfa-hvafor-noget?Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes:AldringAlmen svækkelseKræftsygdomme i hals og svælg som svækker

Fortsæt med at læse

Fordøjelsen af mad

Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt! Hvorfor spiser vi? Madens formål er at forsyne dig med

Fortsæt med at læse

Dæk dig bord!

Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang.Vi bruger hele tiden vores sanser - bevidst som ubevidst.Vi ser

Fortsæt med at læse