- Christian Svane
- 7. august 2023
Hummus
Jeg er helt tossig med mellemøstens køkken! Og hummus er ingen undtagelse her. Hummus er sådan et lækkert lille hapse-tilbehør-nam-nam,
Jeg er helt tossig med mellemøstens køkken! Og hummus er ingen undtagelse her. Hummus er sådan et lækkert lille hapse-tilbehør-nam-nam,
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed?Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til madlavningen.
Vi skal til Provence - og så alligevel ikke.For aioli kommer oprindeligt fra Provence i Sydfrankrig.Ordet aioli kommer af det
Indhold IndledningFørste undervisningsgangAnden undervisningsgangLærervejledningSå står den lige straks på prøvetid!Og hvordan gør man så lige sig klar til dette?Det er vel
Hvis du tager initiativ og skaber en dagsorden og et oplæg, kan du styre en del af den mundtlige del
Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed?Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til madlavningen.
Dysfa-hvafor-noget?Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes:AldringAlmen svækkelseKræftsygdomme i hals og svælg som svækker
Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt! Hvorfor spiser vi? Madens formål er at forsyne dig med
Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang.Vi bruger hele tiden vores sanser - bevidst som ubevidst.Vi ser