Opskrift

Månedsopgave – Udvikling opskrifter og beregninger ud fra sundhedskriterier

I denne månedsopgave skal vi arbejde med at udvikle opskrifter og lave nogle kostberegninger på opskrifterne.Er de sunde eller ej?Se

Fortsæt med at læse

Sifon æbleskiven

Vi arbejder med vores æbleskivepander op til jul, og her skal vi på en tidsrejse med æbleskiver.Jeg lægger næsten altid

Fortsæt med at læse

Samosa

En vegetarisk hapser med dip-dip-nam-nam...Og den kan nemt gøres til et hovedmåltid. Vi kan ændre på størrelse og serveres salat

Fortsæt med at læse

Månedsopgave – Vegetar

I denne månedsopgave skal der samles op på vores viden om vegetarisk mad.Denne opgave er en individuel skriftlig opgave, som

Fortsæt med at læse

Madmæssig Mangfoldighed

Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til

Fortsæt med at læse

Sambusa

Vi arbejder med Madmæssig mangfoldighed.I den forbindelse har jeg snakket med min gode ven Abdi, som er fra Somalia og

Fortsæt med at læse

Gluten- og laktose frie muffins

Små, formbagte kager, bagt i forme, hvor der er uanede muligheder og variationer. Chokoladestykker, frugter, bær eller krydderier. Mulighederne er

Fortsæt med at læse

Glutenfrie amerikanske pandekager

Tykke, svampede, fluffy og sødere...Og uden hvedemel...Flere og flere døjer med gluten- og/eller laktose allergi. I denne opskrift arbejder vi

Fortsæt med at læse

Coq au Vin til madkundskab

Nem coq au vin på rodfrugtsmos med honning og balsamicoglaseret broccoli kunne også være overskriften, men så vil det næsten

Fortsæt med at læse

Muffins (grundopskrift)

Skal det gå hurtigt, er muffins en god opskrift at tage fat på. Og så er det et bagværk, hvor

Fortsæt med at læse