- Christian Svane
- 8. december 2020
Afbagte deje
Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på = mange teknikker at holde styr
Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på = mange teknikker at holde styr
Opskriften indeholde affiliates Et lille fræk tilbehør til en ret med et molekylært twist.Jeg er generelt blevet helt tosset med at
Sifonen er efterhånden et af mine favorit køkkenredskaber.Det er den blevet i takt med min interesse for den molekylære gastronomi (find opskrifter
I dette indlæg kan du læse om alle de forskellige muligheder vi har for at lave skum og espumas.Vi arbejder
Opskriften indeholder affiliates. Når du arbejder med molekymi i maden, skal du spørge dig selv én ting: Hvorfor gør jeg
Den her er nok ikke beregnet til skolebrug, da overdrevne madnørderi kan forekomme.Slagter Kasper a.k.a “Klapperen fra Klejtrup” min tidligere
Artiklen indeholder affiliates. Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår, men det udviklede sig til lidt
Artiklen indeholder affiliates. I 8. klasse er vi godt i gang med at læse og undersøge alle køkkenets redskaber og dernæst
En lidt anderledes tomatsalat?Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette den på. Her får du arbejdet
Opskriften indeholder affiliates En sous vide er efterhånden blevet et allemandseje. Jeg har fået anskaffet mig 5 sous vide-kar til madkundskab.