Opskrift

Afbagte deje

Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på = mange teknikker at holde styr

Fortsæt med at læse

Rødbedepuré

Opskriften indeholde affiliates Et lille fræk tilbehør til en ret med et molekylært twist.Jeg er generelt blevet helt tosset med at

Fortsæt med at læse

Sifon

Sifonen er efterhånden et af mine favorit køkkenredskaber.Det er den blevet i takt med min interesse for den molekylære gastronomi (find opskrifter

Fortsæt med at læse

Skum & espumas

I dette indlæg kan du læse om alle de forskellige muligheder vi har for at lave skum og espumas.Vi arbejder

Fortsæt med at læse

Rødbedeskum

Opskriften indeholder affiliates.  Når du arbejder med molekymi i maden, skal du spørge dig selv én ting: Hvorfor gør jeg

Fortsæt med at læse

Bøfeksperimentet

Den her er nok ikke beregnet til skolebrug, da overdrevne madnørderi kan forekomme.Slagter Kasper a.k.a “Klapperen fra Klejtrup” min tidligere

Fortsæt med at læse

Andebryst sous vide, rød spidskålssalat & sauce blanquette

Artiklen indeholder affiliates. Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår, men det udviklede sig til lidt

Fortsæt med at læse

Sous vide – Under vakuum

Artiklen indeholder affiliates. I 8. klasse er vi godt i gang med at læse og undersøge alle køkkenets redskaber og dernæst

Fortsæt med at læse

Tomatsalat på spinatterrine

En lidt anderledes tomatsalat?Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette den på. Her får du arbejdet

Fortsæt med at læse

Torsk sous vide – og lidt mere…

 Opskriften indeholder affiliates  En sous vide er efterhånden blevet et allemandseje. Jeg har fået anskaffet mig 5 sous vide-kar til madkundskab.

Fortsæt med at læse