Opskrift

Månedsopgave – dej

I denne månedsopgave skal der samles op på de forskellige dejtyper, som vi har arbejdet med. Måske du har en

Fortsæt med at læse

Æbleskiver med æblekompot

Den her æbleskiveopskrift er tiltænkt noget, der kunne minde og den æbleskive, som du kan købe i supermarkederne – bare

Fortsæt med at læse

Film & Podcasts til madkundskabsundervisning

Skal du bruge en film til din madkundskabsundervisning?Eller søger du bare nogle film, som måske kunne give dig, som madkundskabslærer,

Fortsæt med at læse

Falafel i pitabrød med tahini og grønt

Vi skal snart arbejde med kødfrikost og masser af grøntsager. Jeg var kommet til at sætte to supper på undervisningsplanen…

Fortsæt med at læse

Ovnen

Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab.Men hvad er det egentlig for en enhed, og hvordan fungerer den?Det skal

Fortsæt med at læse

Bål – lær at bygge et bål

Bål er hygge, sammenhold og ikke mindst en livsnødvendig kompetence. At lave bål har altid været en livsnødvendighed at kunne gøre

Fortsæt med at læse

Pisket deje

Lagkagebunde, roulader eller en marengs er måske umme-hapsere, som du allerede kender. Disse kalder vi for pisket deje. Dem vil

Fortsæt med at læse

Mikroovnens mangfoldighed

Den er altså ikke kun til genopvarmning af mad og popcorn. Det er et teknologisk vidunder! Måske lidt nørdet sagt…Mikroovnen

Fortsæt med at læse

Vegetar

Vi skal i den kommende tid arbejde med en masse grøntsager og frugter – og ingen kød! I den forbindelse

Fortsæt med at læse

Synssansen

Dit sanseapparat er et stort samspil mellem alle dine sanser. Det hele samles i din hjerne.Synssansen er vores mest dominerende

Fortsæt med at læse