Opskrift

Æbleskiver i laaaange baner!

IndholdIndledningÆbleskiver er bare indbegrebet af dansk jule-madkultur!Intro til panden og teknikken bagEn tidsrejse med æbleskiverLærervejledningLæringsmålLinks & litteraturIndledning”Jeg glæder mig i

Fortsæt med at læse

Stigende fødevarepriser

Har din madkundskabslærer været lidt fedtet med indkøbene af råvarer det sidste stykke tid?I har måske ikke fået så meget

Fortsæt med at læse

Bread and butter pudding

Få bugt med brød og kagerester. Spar en skilling på madkundskabsbudgettet. Arbejd med bæredygtighed. Det gør vi i madkundskab, når

Fortsæt med at læse

Hollandaisesauce

Fransk emulgeret sauce.What's not to like?!Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan du med Hollandaisesauce virkelig vise nogle skills. Vi

Fortsæt med at læse

Hvad kan plakater – og modeller?

Altså ud over at være til pynt og inspiration.De kan mega meget!På plakater kan der være faglige modeller, som kan

Fortsæt med at læse

Dansk madkulturforløb

Indhold i forløbetIndledningIntroduktion til dansk madkulturSovs!!! Og jævning herafDel 1 – Frikadeller, kartofler og pandesovsDel 2 – NationalrettenDel 3 –

Fortsæt med at læse

Så er den her!

E-artikel: Strukturering af arbejdsprocesser i madkundskabSå er den første E-artikel klar til læsning - og der er flere på vej.Jeg

Fortsæt med at læse

Butter chicken

En indisk madkultur klassiker.En indisk streetfood klassiker.En hverdags klassiker.En børnevenlig og relativ økonomisk ret til madkundskab.What's not to like?En omgang

Fortsæt med at læse

Månedsopgave – Videnskaben i mad

I denne månedsopgave skal der samles op på de videnskaber, som vi møder på i maden. Gennem forløbet Gastrofysik - Videnskaben

Fortsæt med at læse

Bålvafler

Ilden og varmen om et bål kan bare noget!Træet og glødernes knitren kan virke så dragende, at vi  næsten kan

Fortsæt med at læse