Undervisningsforløb og anden inspiration

,

Kreativitet

  • 0 / 5

Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med

Smagseksperimenter

  • 0 / 5

Hvordan kan vi arbejde med sanserne, og i madkundskab specielt med smagssansen? Smagssansen består af

, ,

Hele kræet! Kyllingen

  • 0 / 5

Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i

,

Hjemmelavet vs. Færdiglavet

  • 0 / 5

I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad.  Det skal

, , , ,

Vegetar-forløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

Elevens huskeliste til prøven

  • 0 / 5

Indhold  Indledning Første undervisningsgang Anden undervisningsgang Lærervejledning Så står den lige straks på prøvetid! Og

Skab en dagsorden og et

  • 0 / 5

Hvis du tager initiativ og skaber en dagsorden og et oplæg, kan du styre en

Dysfagi forløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

,

Dæk dig bord!

  • 0 / 5

Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang. Vi bruger hele tiden vores

,

Månedsopgave – Udvikling opskrifter og

  • 0 / 5

I denne månedsopgave skal vi arbejde med at udvikle opskrifter og lave nogle kostberegninger på