Opskrift

Agurkesalat

Vi arbejder løbende med konservering hen over skoleåret.En god og nem klassiker i arbejdet med konservering er selvfølgelig en agurkesalat.Det

Fortsæt med at læse

Meltyper

Siden indeholder affiliates. I starten af 7. klasse dykker vi ned i de forskellige meltyper. Det er jo ikke altid ligegyldig,

Fortsæt med at læse

Rørt dej

Du vil gerne piske en luft ind i kagedej. Så får du den der eftertragtede svampede og dejlige krumme. Men

Fortsæt med at læse

Masterchef 6. klasse

Skoleåret lakker mod enden, og det samme gør et år med masser af madkundskab. Hvad eleverne har lært, og hvad kan

Fortsæt med at læse

Maillard-reaktioner

Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag?I denne artikel er der samlet op på en masse viden om

Fortsæt med at læse

Madbilleder – Guide til at tage billeder af mad

I denne artikel kan du læse om og få nogle ideer til anretning og fotografering af mad, som kan omsættes

Fortsæt med at læse

Lugtesansen

Prutter lugter dårlig… Lugtesansen fortæller os om maden kan bruges, og allerede på afstand fortæller den noget om smagen. Det

Fortsæt med at læse

Opskrifter til madkundskab

På denne side har jeg samlet de opskrifter, som jeg anvender i madkundskab, eller som jeg har tænkt mig at

Fortsæt med at læse

Surdejspandekager

En lækker lille snack, når du skal have tyndet lidt ud i surdejen.Det kan ske, at du har arbejdet en

Fortsæt med at læse

Surdejsboller

Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en surdej. Eleverne har passet dejen i en uge,

Fortsæt med at læse