- Christian Svane
- 8. december 2020
Agurkesalat
Vi arbejder løbende med konservering hen over skoleåret.En god og nem klassiker i arbejdet med konservering er selvfølgelig en agurkesalat.Det
Vi arbejder løbende med konservering hen over skoleåret.En god og nem klassiker i arbejdet med konservering er selvfølgelig en agurkesalat.Det
Siden indeholder affiliates. I starten af 7. klasse dykker vi ned i de forskellige meltyper. Det er jo ikke altid ligegyldig,
Du vil gerne piske en luft ind i kagedej. Så får du den der eftertragtede svampede og dejlige krumme. Men
Skoleåret lakker mod enden, og det samme gør et år med masser af madkundskab. Hvad eleverne har lært, og hvad kan
Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag?I denne artikel er der samlet op på en masse viden om
I denne artikel kan du læse om og få nogle ideer til anretning og fotografering af mad, som kan omsættes
Prutter lugter dårlig… Lugtesansen fortæller os om maden kan bruges, og allerede på afstand fortæller den noget om smagen. Det
På denne side har jeg samlet de opskrifter, som jeg anvender i madkundskab, eller som jeg har tænkt mig at
En lækker lille snack, når du skal have tyndet lidt ud i surdejen.Det kan ske, at du har arbejdet en
Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en surdej. Eleverne har passet dejen i en uge,