- Christian Svane
- 8. december 2020
Julens traditioner
Den meste fantastiske tid på året! Julens historie”Jeg glæder mig i denne tid. Nu falder julesneen hvid. Så ved jeg, julen
Den meste fantastiske tid på året! Julens historie”Jeg glæder mig i denne tid. Nu falder julesneen hvid. Så ved jeg, julen
Gelato, parfait, sorbet, granité eller en god flødeis?Mulighederne er mange, når det komme til ismaskiner – og priserne gør det
Denne lille artikel er altid det første mine elever læser, når de møder ind til deres første time i madkundskab.Hygiejne
Syns-, smags-, lugte- og følesansen er ofte de sanser, som vi fokuserer mest på, når vi laver et måltid. Men
Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.Og den grøntsag som eleverne først
Min undervisningsplan i 8. klasse madkundskab har et gennemgående tema, som går på at vi dykker ned i de redskaber,
I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød.Vidste du, at gær egentlig er en svamp?Gær
En lille intro til fedt i 6. klasse.Fedt er godt og skidt.Vi kan kalde fedt for verdensmester i energi, da
Munden afkoder de mindste detaljer i den mad du indtager.Mundfølelsen er en fascinerende sans. Munden, læberne og tungen er utrolige
Så nærmer fastelavn sig. Men hvorfor holder vi fastelavn?Forberedelse til påskeFastetiden var forberedelse til påsken. Man fejrede Jesus genopstandelse. Fastelavn stammer