Opskrift

Tarteletter – høns i asparges

Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super restemad i bæredygtighedsforløb, en mulighed

Fortsæt med at læse

Stegt flæsk med persillesauce

Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer.Over 44 % af stemmerne havde en kombination af kogte kartofler,

Fortsæt med at læse

Hvillingen

Merlangius merlangus Hvillingen er i min optik en overset fisk til relativt billige penge - specielt hvis du selv kan

Fortsæt med at læse

Ceviche med rå tomatsalsa

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra

Fortsæt med at læse

Hvilling med grønkål og brunet soyasmør

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra

Fortsæt med at læse

Fiskesuppe cappuccino

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra

Fortsæt med at læse

Dampede muslinger i cremet sauce

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg havde besøg af Anders Holm fra

Fortsæt med at læse

Biks og bearnaise

Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det... Leftovers på den "fede" måde! Dagen derpå-retten- over-dem-alle!

Fortsæt med at læse

Hjemmelavet vs. Færdiglavet

I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad. Det skal vi af den simple grund at:Færre

Fortsæt med at læse

Xanthan gum

Xanthangum er et "must have" i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan nemlig anvende denne hydrokolloide til

Fortsæt med at læse