- Christian Svane
- 15. februar 2024
Tarteletter – høns i asparges
Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super restemad i bæredygtighedsforløb, en mulighed
Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super restemad i bæredygtighedsforløb, en mulighed
Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer.Over 44 % af stemmerne havde en kombination af kogte kartofler,
Merlangius merlangus Hvillingen er i min optik en overset fisk til relativt billige penge - specielt hvis du selv kan
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg havde besøg af Anders Holm fra
Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det... Leftovers på den "fede" måde! Dagen derpå-retten- over-dem-alle!
I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad. Det skal vi af den simple grund at:Færre
Xanthangum er et "must have" i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan nemlig anvende denne hydrokolloide til