Opskrift

Didaktik i madkundskabsfaget – Den røde tråd i madkundskab

IndledningSå skal vi lige om straks i gang med at planlægge næste skoleår.I den anledning tænkte jeg at lave et

Fortsæt med at læse

Molekylær flan – Med et pift af Skotland

Opskriften indeholder affiliates Ferie = mere tid til at eksperimentere.Næste skoleår står den på molekylær gastronomi i madkundskab på udskolingen. Må

Fortsæt med at læse

Madkundskab som prøvefag

På denne side samler jeg al den information og de artikler, som jeg har lavet, og som måtte have relevans

Fortsæt med at læse

Prøve-prøve til madkundskabseksamen

IndholdHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til de afsnit

Fortsæt med at læse

Opgaver til Super Size Me

Som afrunding på et forløb om sundhed i 6. klasse, hvor eleverne introduceres til energi, kulhydrat, protein og fedt, ser

Fortsæt med at læse

Molekylær gastronomi i folkeskolen

Artiklen indeholder affiliates  Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde med molekylær gastronomi i folkeskolen. Med dette dias

Fortsæt med at læse

Madkulturprojekt

Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til

Fortsæt med at læse

En intro til madkundskab som prøvefag

Kunne du bruge et dias til at præsentere madkundskab som prøvefag? Jamen så værsgo. Efter at have været på et rigtig

Fortsæt med at læse

Sundhedsforløb 7. klasse – Mad og sundhedsprojekt

IndholdHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til de afsnit

Fortsæt med at læse

Æg

Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til

Fortsæt med at læse