- Christian Svane
- 8. december 2020
Didaktik i madkundskabsfaget – Den røde tråd i madkundskab
IndledningSå skal vi lige om straks i gang med at planlægge næste skoleår.I den anledning tænkte jeg at lave et
IndledningSå skal vi lige om straks i gang med at planlægge næste skoleår.I den anledning tænkte jeg at lave et
Opskriften indeholder affiliates Ferie = mere tid til at eksperimentere.Næste skoleår står den på molekylær gastronomi i madkundskab på udskolingen. Må
På denne side samler jeg al den information og de artikler, som jeg har lavet, og som måtte have relevans
IndholdHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til de afsnit
Som afrunding på et forløb om sundhed i 6. klasse, hvor eleverne introduceres til energi, kulhydrat, protein og fedt, ser
Artiklen indeholder affiliates Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde med molekylær gastronomi i folkeskolen. Med dette dias
Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til
Kunne du bruge et dias til at præsentere madkundskab som prøvefag? Jamen så værsgo. Efter at have været på et rigtig
IndholdHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til de afsnit
Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til