Opskrift

Agar agar ærten

Opskriften indeholder affiliates Agar agar ærten er en ærtepuré, som tilsættes noget agar agar. Dette er med til at give den

Fortsæt med at læse

Focaccia med rosmarin og oliven

Ummme. Nybagt brød.Der planlægges en hulens masse opskrifter i tiden, da madkundskabsfaget går nye tider i møde. Eleverne kan således

Fortsæt med at læse

Fladbrød

Et hurtigt brød til en hver lun ret.Denne her opskrift bruger vi tit, som et lille sidekick og en lille

Fortsæt med at læse

60 Sekunders Sablé breton med knas, dulce de leche & bærespuma

Opskriften indeholder affiliates Sablé skulle eftersigende betyde “sand” på fransk. Bretonere skulle eftersignede være lokalbefolkningen i Bretagne – altså den

Fortsæt med at læse

Filone – Til bruschetta

Super appetizer til et hvert selskab!Det hele starter med et godt brød.Lige straks skal der laves bruschetta. Og til det

Fortsæt med at læse

Arme riddere

Man siger, at Breakfast of champions er havregrød. Champion på engelsk kan b.la. betyde ridder. Arme riddere er uden tvivl

Fortsæt med at læse

Snobrød

I disse Corona-tider kan og skal der også laves meget mere end bare at sidde med næsen i nogle opgaver.

Fortsæt med at læse

Om

Velkommen til min blog Domestic Science – eller på nordjysk “køkkensløjd” (på dansk hjemkundskab, som nu bliver kaldt madkundskab).Domestic Science

Fortsæt med at læse

Rod i ringene

Her følger endnu et spil, som jeg har baseret på Smag for livets fantalastiske metodikkort.Et simpelt spil at spille og lege –

Fortsæt med at læse

Metodik memory

Hvordan pokker var det nu lige det lå? Kan du huske, hvor stegemetoder, jævnemetoder, kogemetoder og stivnemetoder lå placeret efter en lang

Fortsæt med at læse