Opskrift

Filone – Til bruschetta

Super appetizer til et hvert selskab!Det hele starter med et godt brød.Lige straks skal der laves bruschetta. Og til det

Fortsæt med at læse

Arme riddere

Man siger, at Breakfast of champions er havregrød. Champion på engelsk kan b.la. betyde ridder. Arme riddere er uden tvivl

Fortsæt med at læse

Snobrød

I disse Corona-tider kan og skal der også laves meget mere end bare at sidde med næsen i nogle opgaver.

Fortsæt med at læse

Om

Velkommen til min blog Domestic Science – eller på nordjysk “køkkensløjd” (på dansk hjemkundskab, som nu bliver kaldt madkundskab).Domestic Science

Fortsæt med at læse

Rod i ringene

Her følger endnu et spil, som jeg har baseret på Smag for livets fantalastiske metodikkort.Et simpelt spil at spille og lege –

Fortsæt med at læse

Metodik memory

Hvordan pokker var det nu lige det lå? Kan du huske, hvor stegemetoder, jævnemetoder, kogemetoder og stivnemetoder lå placeret efter en lang

Fortsæt med at læse

Gæt en metodik

Christian!!! Hvor pokker er råkostjernet? Hvor er gryderne? Hvad betyder blanchering? Hvad betyder at svitse?Vi har mange fagudtryk i madkundskab!Dem

Fortsæt med at læse

Minestronesuppe

Der er suppevejr i tiden. Heller ikke i år blev det til en hvid jul… Men masser af blæst. Hurra

Fortsæt med at læse

Bålpandekager

Der er ikke noget som bålhygge.Bonfire bålstativet kommer lidt frem i bølger hos familien Svane. Men der er intet som

Fortsæt med at læse

Gammeldaws æblekage

Æblesæsonen er over os og det giver god anledning til at arbejde med de dejlige frugter i madkundskab.  Dels fordi

Fortsæt med at læse