Opskrift

Molekylær Eton Mess

Opskriften indeholder affiliates Hold nu kæft der er mange historier om, hvordan og hvorledes den klassiske ret Eton Mess har sit

Fortsæt med at læse

Hydrokolloider

I denne artikel kan du læse om de forskellige fortykning og geleringsmidler, som vi kan arbejde med  i madlavning. Du

Fortsæt med at læse

Hurtig vaniljeis

Jeg har i lang tid arbejdet på at anskaffe ismaskiner til undervisningen, og der er blevet spinket og sparret, jagtet

Fortsæt med at læse

Undersøg en fisk eller et skalddyr

Vi skulle have haft det årlige “Kasper-Fiskemand-besøg”. Meeen åkke-nej, lorte-corona vil det anderledes…Den gode Kasper Fiskemand plejer at stille på

Fortsæt med at læse

Foam Kit Pro

Artiklen er sponseret af Molekymi.dk og indeholder affiliates  Arbejder du tit med skum i din madlavning, eller kunne du tænke dig

Fortsæt med at læse

Mini-intro-kartoffel-forløb

Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til

Fortsæt med at læse

Masterclass

Kan du efterligne din lærer???Watch and learn!Jeg havde egentlig tænkt at vi skulle afprøve denne øvelse – men så blev

Fortsæt med at læse

Madpakkeforløb

Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til

Fortsæt med at læse

Food Spinner

Jeg faldt lige over dette spil i Rema 1000 i denne uge. 269 kroner. Dyrt eller billigt? Hmm, ved det

Fortsæt med at læse

Evig basilikum

Om basilikummen skriver John Seymour: “Den er etårig, i køligt klima sås den hvert år, i varmere klimaer er den flerårig

Fortsæt med at læse