Opskrift

Flydende kokosgelé

Opskriften indeholder affiliates Det her er måske én af de hurtigste desserter, jeg nogensinde har lavet, hvor den spisende komplimenterede med

Fortsæt med at læse

Hurtig pizzadej

Hvis du spørger mig, er forskellen på pizzaer enorm. Man kan finde masser af ganske fine “tømmermænds pizzeriaer” i Danmark.

Fortsæt med at læse

Fizz Brændende Kærlighed

Opskriften indeholder affiliates Den molekylære gastronomi må siges at være en del af det moderne køkken. Og i det moderne køkken

Fortsæt med at læse

Det molekylære spejlæg

Opskriften indeholder affiliatesVi er i fuld gang med sfærifikation på valgholdet Molekylær Gastronomi.Her arbejder vi i tiden med omvendt sfærifikation.Så

Fortsæt med at læse

Dekonstrueret raita

 Opskriften indeholder affiliates.  Arbejdet med valgholdet med “Molekylær gastronomi” skrider frem. Lige om straks skal vi til at arbejde med sfærikation.

Fortsæt med at læse

Pølsehorn

Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering!17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der skal golfes på skolen areal og

Fortsæt med at læse

Cremé Bruleé i Mikroovn

Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. Nu er turen kommet til flammekasteren! Eller gasbrænderen. Og hvilken bedre måde at

Fortsæt med at læse

Nayas – lidt grove – maseboller

Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle er teknisk set en ganske

Fortsæt med at læse

Creme Anglaise med kaffeskum

Opskriften indeholder affiliates Creme Anglaise er generelt en god intro til at lære at legere – eller liere, som tilberedningsmetoden også

Fortsæt med at læse

Chokoladefondant med espressopasta, krokant & is

Chokoladefondanter er en af alle mine elevers absolute favoritter!Så den får de altså lige en omgang mere af. Dog med

Fortsæt med at læse