Guleroden
Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.
Høresansen
Syns-, smags-, lugte- og følesansen er ofte de sanser, som vi fokuserer mest på, når
Hygiejne – den vigtigste forudsætning
Denne lille artikel er altid det første mine elever læser, når de møder ind til
Ismaskinen
Gelato, parfait, sorbet, granité eller en god flødeis? Mulighederne er mange, når det komme til
Kødfri kost? Noget for mig?
Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de
Kemiske hævemidler
Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller
Koagulering
Ko-a-gu-le-ring Sig det ti gange hurtigt! Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring. Lidt svært ord, men meget nyttig viden i køkkenet. Denne
Korn & mel
Siden indeholder affiliates. En lille introduktion til 6. klasses madkundskab. I dette afsnit skal
Kostfibre
I denne artikel kan du læse om kostfibre, og hvordan de optages i kroppen. Kostfibre
En god madpakke
Hvad er en god madpakke? Den må skulle kunne holde dig kørende hele dagen Når