Faglig læsning og anden madnørderi

Guleroden

  • 0 / 5

Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.

Høresansen

  • 0 / 5

Syns-, smags-, lugte- og følesansen er ofte de sanser, som vi fokuserer mest på, når

Hygiejne – den vigtigste forudsætning

  • 0 / 5

Denne lille artikel er altid det første mine elever læser, når de møder ind til

,

Ismaskinen

  • 0 / 5

Gelato, parfait, sorbet, granité eller en god flødeis? Mulighederne er mange, når det komme til

Kødfri kost? Noget for mig?

  • 0 / 5

Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de

Kemiske hævemidler

  • 0 / 5

Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller

Koagulering

  • 0 / 5

Ko-a-gu-le-ring Sig det ti gange hurtigt! Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring. Lidt svært ord, men meget nyttig viden i køkkenet. Denne

Korn & mel

  • 0 / 5

Siden indeholder affiliates.    En lille introduktion til 6. klasses madkundskab. I dette afsnit skal

Kostfibre

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om kostfibre, og hvordan de optages i kroppen. Kostfibre

En god madpakke

  • 0 / 5

Hvad er en god madpakke? Den må skulle kunne holde dig kørende hele dagen Når