Opskrift

Sukker Level 2 – Mulighederne med sukker

Vi tiltrækkes at sukker og dets sødme.Ofte kommer vi til at forbinde sukker med søde sager, kager og desserter. Men

Fortsæt med at læse

Sukker – Level 1

Sukkerets sødme kommer ind med modermælken. Og det er også derfor, at vi mennesker langt hen ad vejen higer efter

Fortsæt med at læse

Køkkenredskaber & videnskaben bag

Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til

Fortsæt med at læse

Hurtig remoulade

Skulle vi gå all in, skulle vi lave vores helt egne pickles. Og det overvejer jeg da også, om vi

Fortsæt med at læse

Perspektiver emnet

I denne artikel kan du læse, hvordan du kan samle op på de emner, som du gennemfører i din madkundskabsundervisning.

Fortsæt med at læse

Konservering

Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad.I starten som jægere, senere som bønder.Lige siden mennesket har slået sig

Fortsæt med at læse

Fermentering

Her følger en artikel, hvor vi skal se nærmere på fermenteringskunsten.Det er en lidt længere artikel, da der gemmer sig

Fortsæt med at læse

Undervisningsplan 6. klasse

Den interaktive undervisningsplan for 6. klasseNedenstående har jeg prøvet på at sætte min undervisningsplan for 6. klasse madkundskab op på

Fortsæt med at læse

Rabarber trifli

Skolehaven møder madkundskab i sommermånederne! Alle skoler burde have en skolehave i et eller andet målestok. Om det er et

Fortsæt med at læse

Tarte Flambeé

Tarte Flambeé, Flammkuchen eller Flammekueche.Kært barn har mange navne.Talte Flambeé er ingen undtagelse.Vi er i Frankrig, vi er næsten i

Fortsæt med at læse