Opskrift

Gastrofysik – Videnskaben i mad

Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til

Fortsæt med at læse

Pommes frites

Hjemmelavet pommes smager bare bedre! Og så i egen friture – men pas på med at bruge den for flittigt.

Fortsæt med at læse

Syltede pære, tuilles-knas, kærnemælks Creme Anglaise & chokoladeis

Måske det her er ved at være min signaturdessert.Det er i hvert fald en af mine yndlingsdesserter.Det er en dessert,

Fortsæt med at læse

Den Multisensoriske påvirkning under måltidet

I denne artikel kan du læse om, hvordan dine sanser bliver påvirket under et måltid.Der er nemlig utrolig mange ting

Fortsæt med at læse

Foodstyling & hverdagsmad

IndholdHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til de afsnit

Fortsæt med at læse

Tomatpulver

Vejen til konge-pommes-frites!Tror jeg...Lad os kalde det en hypotese...Jeg er blevet svært glad for min dehydrator, som bliver anvendt mere

Fortsæt med at læse

Morgengrød med æbler, knas og dulce de leche

Altså grød er undervurderet.Jeg har en datter, som i en alder af 7 år, stadig gerne vil have havregrød til

Fortsæt med at læse

Cannelés

Endnu endnu en fransk fristelse.Nu er der snart ved at være til et helt undervisningsforløb i franske kager.Dog er denne

Fortsæt med at læse

At arbejde med undervisningsbeskrivelser

At arbejde med undervisningsbeskrivelserNøj, hvor kan det nogle gange være svært, frustrerende og gennemgående irriterende at være den menigmand, som

Fortsæt med at læse

Madeleines

Endnu endnu en lille fransk fritelse. Og dem er vi jo nok lidt tossede med her hjemme.Nogen gange tænker jeg

Fortsæt med at læse