- Christiansvane
- 21. juni 2021
Gastrofysik – Videnskaben i mad
Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til
Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til
Hjemmelavet pommes smager bare bedre! Og så i egen friture – men pas på med at bruge den for flittigt.
Måske det her er ved at være min signaturdessert.Det er i hvert fald en af mine yndlingsdesserter.Det er en dessert,
I denne artikel kan du læse om, hvordan dine sanser bliver påvirket under et måltid.Der er nemlig utrolig mange ting
IndholdHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til de afsnit
Vejen til konge-pommes-frites!Tror jeg...Lad os kalde det en hypotese...Jeg er blevet svært glad for min dehydrator, som bliver anvendt mere
Altså grød er undervurderet.Jeg har en datter, som i en alder af 7 år, stadig gerne vil have havregrød til
Endnu endnu en fransk fristelse.Nu er der snart ved at være til et helt undervisningsforløb i franske kager.Dog er denne
At arbejde med undervisningsbeskrivelserNøj, hvor kan det nogle gange være svært, frustrerende og gennemgående irriterende at være den menigmand, som
Endnu endnu en lille fransk fritelse. Og dem er vi jo nok lidt tossede med her hjemme.Nogen gange tænker jeg