Opskrift

Cantuccini – Biscotti di Prato

En lille småkage til kaffen?Når der ses på campingpladser ved Gardasøen, kommer man helt i italiensk lune. I  dette tilfælde

Fortsæt med at læse

Brunsviger (kagemand)

Så kom vi på den anden side af børnefødselsdag for førstearvingen, og inden længe står den også på fødselsdagstema i

Fortsæt med at læse

Brownies med pebermyntecreme & tuilles

Desserten til min hjemkundskabseksamen i tidernes morgen…Siden eksamen har jeg dog eksperimenteret med lidt nye ting til brownien.Dette kan godt

Fortsæt med at læse

Briochebollen

Det er efterhånden et must at kunne mønstre en broichebolle. Det er bare den ultimative burgerbolle. Og alle elsker burgers!Derfor

Fortsæt med at læse

Breakfast Sarnie

Jeg lavede ofte denne sarnie til min hustru i de unge dage. Jeg var overbevist om, at det gav de

Fortsæt med at læse

Braiseret svinekæber på rodfrugtsmos

Jeg havde altid haft lyst til at prøve mig af med dette lidt anderledes stykke kød. Det lyder jo lidt

Fortsæt med at læse

Boeuf Stroganoff a la Hr. Schwann

Så fik jeg sat lidt ord på weekendens kokkerier.Jeg fik rodet mig ud i en klassiker, Boeuf Stroganoff. Kød i

Fortsæt med at læse

Boeuf Bourguignon

Jeg elsker fransk bistromad! Og når man gør det, skal man selvfølgelig også have en omgang Boeuf Bourguignon i opskriftsarsenalet.

Fortsæt med at læse

Blåbærsirup

Prikken over i´et til dine pandekager eller en lille dessert. Her følger en mega nem opskrift på blåbærsirup. 30 ml

Fortsæt med at læse

Belgiske vafler – Gaufres de Liége

Lørdagshygge med gode venner. Noget hurtigt skal diskes op. Det belgiske vaffeljern skal da selvfølgelig luftes.Perlesukkerer giver den fantastisk sprødhed

Fortsæt med at læse