- Christian Svane
- 9. september 2024
Eclair
Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde den for en Choux-dej, hvis du
Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde den for en Choux-dej, hvis du
Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem
Mine elever arbejder ofte med at skulle bestille råvarer i forbindelse med diverse opgaver - specielt på 7. og 8.
Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med kreativitet i madkundskab.Det kan være
Hvem elsker ikke vafler?Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som man
Hvem elsker ikke vafler?Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som man
Vi arbejder med livretter i en af mine K-klasser. I den forbindelse har en elev ønsket panang. Så må vi
Hvordan kan vi arbejde med sanserne, og i madkundskab specielt med smagssansen?Smagssansen består af fem grundsmage. Surt, sødt, salt, bittert
Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i denne undervisningsgang. Vi parterer en