Opskrift

Eclair

Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde den for en Choux-dej, hvis du

Fortsæt med at læse

Den konserveret hotdogs (hygiejne 7. klasse)

Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til

Fortsæt med at læse

Surdej, fermentering & mikroorganismer (hygiejne 8. klasse)

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem

Fortsæt med at læse

Bestillingsseddel til madkundskab

Mine elever arbejder ofte med at skulle bestille råvarer i forbindelse med diverse opgaver - specielt på 7. og 8.

Fortsæt med at læse

Kreativitet

Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med kreativitet i madkundskab.Det kan være

Fortsæt med at læse

Spinatvafler

Hvem elsker ikke vafler?Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som man

Fortsæt med at læse

Pizzavafler

Hvem elsker ikke vafler?Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som man

Fortsæt med at læse

Panang karry

Vi arbejder med livretter i en af mine K-klasser. I den forbindelse har en elev ønsket panang. Så må vi

Fortsæt med at læse

Smagseksperimenter

Hvordan kan vi arbejde med sanserne, og i madkundskab specielt med smagssansen?Smagssansen består af fem grundsmage. Surt, sødt, salt, bittert

Fortsæt med at læse

Hele kræet! Kyllingen

Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i denne undervisningsgang. Vi parterer en

Fortsæt med at læse