Pizzavafler

Pizzavafler | Domestic Science
  • Set
    56

Hvem elsker ikke vafler?

Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som man kan knalde i en vaffeldej. 

Vafler forbindes ofte med det søde køkken – vafler med is. Whats not to like? Men vafler kan også nemt gøres til hverdagsretter og hapsede til madpakken. Og her er disse pizzavafler netop en mulighed til både madpakken eller en aftensmad med salat og ost.

Vi skal eksperimentere med vores nye belgiske vaffeljern på skolen. 

Her er pizzavafler én af dejene, men vi skal også lave spinatvafler, kartoffelvafler og ej at forglemme; de Belgiske vafler – Gaufres de Liége.

Pizzavafler | Domestic Science

Pizzavafler

bcdf3bc420b266657198f66877a16a3e?s=30&d=mm&r=g | Domestic ScienceChristian Svane
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Retter Bagning, Hverdagsmad
Køkken Global

Værktøj

  • 1 Belgisk vaffeljern

Ingredienser
  

  • 4 æg
  • 1 dl creme fraiche
  • 25 g tomatpure
  • 125 g mozzarellaost
  • 1 spsk oregano
  • tsk salt og peber
  • 120 g hvedemel
  • 125 g pepperoni (en pakke)

Sådan gør du
 

  • Rør æg, creme fraiche, oregano og tomatpure sammen i en stor skål.
  • Tilsæt den revede ost.
  • Varm dit belgiske vaffeljern op til middelhøj varme.
  • Fordel dejen i det opvarmede vaffeljern og top med pepperonistykker. bag vaflerne i ca. 4 minutter til de er let gyldne.

Pizzavafler 2 | Domestic Science

Velbekomme.

ingredienser

    Du vil måske også kunne lide