- Christian Svane
- 8. december 2020
Romkugler
Romkugler, romboller, trøfler, sputnik, kald dem hvad du vil…Og så alligevel er jeg lidt selvmodsigende her.Den gamle bager i Svennern´var
Romkugler, romboller, trøfler, sputnik, kald dem hvad du vil…Og så alligevel er jeg lidt selvmodsigende her.Den gamle bager i Svennern´var
Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej, hvis du lige vil have
En hurtig, nem og billig portion cookies.Jeg elsker bare cookies og den variation, som du kan give småkagen fra gang
Bogen “Bag med de mindste” læses intenst i vores hjem som godnathistorie. Yngstearvingen er helt tosset med madlavning – specielt
Forløbet med alverdens dejtyper fortsætter. Vi er nu kommet til piskede og sukkerbrødsdeje (læs mere her). Faktisk er der knaldet
Nem og billig kage… Men skal den tilberedes som en piskede eller rørt dej?Det bliver klassens udfordring i dag.Vi skal
Citronmånen har altid haft en speciel plads i mit hjerte. Ved de mange skakbesøg hos farfar, var der altid citronmåne
Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. I denne forbindelse arbejder vi også med sifonflasken (læs mere her) og mikroovnens
Så står den på julebagning i madkundskab!Jeg tilstræber altid at madkundskab skabe arbejde med nogle klassiske retter og opskrifter og
Jeg søger og arbejder lidt i en pebernøddeopskrift.Den gamle var blevet lidt kedelig…Jeg smagte Lagkagehusets pebernødder og de var fantastiske!