- Christian Svane
- 18. marts 2023
En klassisk lørdagskylling til blød kost
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed?Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til madlavningen.
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed?Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til madlavningen.
Dysfa-hvafor-noget?Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes:AldringAlmen svækkelseKræftsygdomme i hals og svælg som svækker
Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt! Hvorfor spiser vi? Madens formål er at forsyne dig med
Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang.Vi bruger hele tiden vores sanser - bevidst som ubevidst.Vi ser
I denne månedsopgave skal vi arbejde med at udvikle opskrifter og lave nogle kostberegninger på opskrifterne.Er de sunde eller ej?Se
Vi arbejder med vores æbleskivepander op til jul, og her skal vi på en tidsrejse med æbleskiver.Jeg lægger næsten altid
En vegetarisk hapser med dip-dip-nam-nam...Og den kan nemt gøres til et hovedmåltid. Vi kan ændre på størrelse og serveres salat
I denne månedsopgave skal der samles op på vores viden om vegetarisk mad.Denne opgave er en individuel skriftlig opgave, som
Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til
Vi arbejder med Madmæssig mangfoldighed.I den forbindelse har jeg snakket med min gode ven Abdi, som er fra Somalia og