Molekymi

,

Tomatsalat på spinatterrine

  • 0 / 5

En lidt anderledes tomatsalat? Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette

,

Molekylær gastronomi

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliates   I skoleåret 2018/2019 starter jeg et valghold op, som skal arbejde

,

Molekylær gastronomi i folkeskolen

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates     Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde

,

Molekylær Eton Mess

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Hold nu kæft der er mange historier om, hvordan og hvorledes

,

Foam Kit Pro

  • 0 / 5

Artiklen er sponseret af Molekymi.dk og indeholder affiliates     Arbejder du tit med skum

,

Hydrokolloider

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliates Skal du have fat i nogle hydrokolloider, anbefaler jeg at slå et

, ,

Dekonstrueret raita

  • 0 / 5

  Opskriften indeholder affiliates.    Arbejdet med valgholdet med “Molekylær gastronomi” skrider frem. Lige om

Det molekylære spejlæg

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates Vi er i fuld gang med sfærifikation på valgholdet Molekylær Gastronomi. Her

,

Flydende kokosgelé

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Det her er måske én af de hurtigste desserter, jeg nogensinde

Carrageenan

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliates   Vi skal arbejde med E 407. Også kaldt Carrageenan. Carrageenan er