Bao med pulled chicken
- 0 / 5
Måske du er stødt på gua bao, en dampet bolle, som ofte også bare omtales som bao. Den dampede bolle
Garam Masala
- 0 / 5
Det er sjovt at lave sine egne krydderier og blandinger i madkundskab. Her får eleverne virkelig mulighed for at arbejde
Masa harina
- 0 / 5
I denne artikel skal vi se nærmere på melet masa harina, og hvordan et majskorn har udviklet sig til at
Crepes – Pandekager
- 0 / 5
Crêpes er en ultratynd pandekage, der er elsket af alle i Frankrig. De fås søde, typisk rullet eller foldet med
Sundhedsbegreber
- 0 / 5
Vi bliver bombarderet med alverdens sundhedstrends og levevis i hverdagen. Men hvordan skal eller kan du egentlig forholde dig til
Bearnaise-dressing
- 0 / 5
Sandwich, salater eller dip-dip-nam-nam – og så bearnaise? Mulighederne er mange med dressinger, og en bearnise-dressing kan danne mange positive
Holiday dressing – dip
- 0 / 5
Sandwich, salater eller dip-dip-nam-nam? Mulighederne er mange med dressinger, og en holiday dressing eller dip, er ingen undtagelse. At arbejde
Karrydressing
- 0 / 5
Guf til sandwich eller salater? Mulighederne er mange med dressinger, og en karrydressing er bare en klassiker, når det kommer
Den grønne krig
- 0 / 5
Så er madkundskabsspillet her! Spillekort med fakta og informationer om grøntsager, frugter og urter. What´s not to like? Den Grønne