Opskrift

Vitaminer & mineraler

I denne artikel skal vi se nærmere på det, vi overordnet kalder mikronæringsstoffer. Vi kalder det også for vitaminer og

Fortsæt med at læse

Bindevæv i kød

I denne artikel skal vi se nærmere på bindevæv i kød, og hvordan vi kan tilberede vores mad bedre med

Fortsæt med at læse

Madkundskabsvenlig brownie

Jeg plejer altid at tæske mine brownies ind i chokolade.Det kan gøre brownie til en dyr kage, når der skal

Fortsæt med at læse

Podcasts til madkundskab

I dette indlæg vil jeg samle en masse opgaver til podcasts, som jeg finder interessante fra Samvirkes Med mad i

Fortsæt med at læse

Semlor – svenske fastelavnsboller

Ok, jeg hopper også med på bølgende af de sveske fastelavnsboller.Mest af alt, fordi 8. klasserne fik lov til at

Fortsæt med at læse

Peanutbutter challenge!

Skal også afprøves på børnene der hjemme! En super sød coronavenlig aktivitet, som ikke kræver ret mange resurser. En lille

Fortsæt med at læse

Tortillas

Tortillas er fundamentet for megen mad i Mexico.Følger du denne opskrift, har du en tortillas til en lækker blød taco.

Fortsæt med at læse

Nordisk inspireret cremet bygotto

I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris, men vi har byg -

Fortsæt med at læse

Kostberegner

Link til kostberegner: https://deklaration.fooddata.dk/?Deklarationer.Jeg kostberegner næsten altid, når vi arbejder med emnet sundhed, da jeg synes det er en god

Fortsæt med at læse

Krustader

Hvad er en krustade egentlig?Jamen en sprød vaffel, som kan minde om en miniature tartelet. Men det er en vaffeldej.Jeg

Fortsæt med at læse