Gelato – Cioccolato
Naya-fisens ynglings is. Jeg har også prøvet at køle iscremen i køleskabet. Plastikfilm overskålen, og
Hindbærsnitter
Naya overhørte mor og far nævne ordet “hindbærsnitter”. Så nu skulle far og datter i
Fromage
Det er ikke helt billig at lave fromage i disse tider. Flødepriserne stiger og stiger.
Gateau Marcel
Hyggedag med Naya. Far-datter hyggedag = mega meje bagning! Yngstearvingen er helt tosset med bagning. Og
Frugtsalat – Bare lidt anderledes
Kunsten i en frugtsalat må vel siges at være cremen. Frugten er relativ, da det
Risi-frutti-knas – Ny nordisk Risifrutti
Vi arbejder i tiden med Ny Nordisk Mad (NNM). Altså mad, hvor alle råvarerne kan
Soufflé
Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.
Chokoladekage på 70 sekunder
Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. I denne forbindelse arbejder vi også med sifonflasken
Verdens hurtigste trøfler
En sød lille sag, som kan drejes, fortolkes og eksperimenteres med i smage og udtryk
Molekylær flan – Med et
Opskriften indeholder affiliates Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den