Opskrift

Månedsopgave – Hvad er en surdej?

Hvad ved du om surdejens verden?Det er jo et ualmindeligt bredt spørgsmål - og det er en utrolig åben opgave! [caption

Fortsæt med at læse

Hotdogsbrød

Håtdågssss...Vi arbejder med hygiejne og mikroorganismer i starten af hvert skoleår.I 7. klasse laver vi en hjemmelavet hotdog, hvor vi

Fortsæt med at læse

Kylling i kikærter – en madpakke bowl

Man kan efterhånden få en masse forskellige salat i supermarkeder og fast food-kæder.Denne ret startede egentlig som en glemt madpakke

Fortsæt med at læse

Den napolitanske pizzadej

Med corona fulgte der alverdens modefænomener.Madmæssigt må man sige at surdejen og pizzaovnen var store boostere på ranglisterne inden for

Fortsæt med at læse

Creme Brûlée

Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691! Fransk for brændt creme.En dessert af fløde og sødmælk,

Fortsæt med at læse

Selvvandingssystem

Skolen i skolehaven.Vi vil have alle årgange i skolehaven minimum en gang om året, hvor de laver en aktivitet med

Fortsæt med at læse

Fødevarebevidsthed & Ukraine

Jeg har sat en enkelt undervisningsgang af til at arbejde fokuseret med et emne, som er aktuelt for vores fødevaresituation.Nemlig

Fortsæt med at læse

Fish N´chips, mushy peas & sauce tartare

Minifiskeforløb på 6. årgang. Tja, kan vel bruges som man vil ift. klassetrin. Men jeg bruger denne opskrift som intro til

Fortsæt med at læse

Game plan madkundskabsafslutning – en andeledes prøveafslutning

Skoleåret lakker lige så stille mod enden.Et specielt skoleår med mange corona-relateret prøvelser. Og i disse prøvelser døde prøvevalgfagsprøven også.

Fortsæt med at læse

Hashbrowns

Kært barn har mange navnene.Hashed browned potatoes, homefries, country fried potatoes, kan de hedde i det amerikanske.Det er nok ikke

Fortsæt med at læse