Bæredygtighed

, , , ,

Penne all´ arrabbiata

  • 0 / 5

Den her er en god en at have i rygsækken, når du flytter hjemme fra.

, , , , , ,

Rød linsesuppe

  • 0 / 5

Vi arbejder i tiden med proteinrig mad. Det er en del af et forløb, hvor

, , , , , , , ,

Ratatouille

  • 0 / 5

Lortevejr i Danmark… Det er en stor omvæltning at komme hjem fra Italien til det,

, , , ,

Syltede chilier

  • 0 / 5

Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000. Men efter at

, , , , , ,

Syltet rødløg

  • 0 / 5

Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har

, , , , , ,

Bønnesalat

  • 0 / 5

Hvor ofte planlægger du egentlig dit måltid efter, hvilken type kød du skal spise? Vi

, , , , , ,

Æblechutney

  • 0 / 5

Hustruen til personalefest. Så jeg forbereder mig på at tage “Årets ægtemandsprisen”! Jep, lillemor skal da

, , , ,

Gammeldaws æblekage

  • 0 / 5

Æblesæsonen er over os og det giver god anledning til at arbejde med de dejlige