Konservering

Pickles

  • 0 / 5

Pickles kan være en base til en remoulade, og det er netop det, som jeg

,

Hurtig remoulade

  • 0 / 5

Skulle vi gå all in, skulle vi lave vores helt egne pickles. Og det overvejer

, ,

Konservering

  • 0 / 5

Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som

, , , ,

Jordbærsyltetøj

  • 0 / 5

Egentlig er vi lidt sent på den med jordbærmarmeladen – og dog. Min svigermor gemmer

, , , ,

Hjemmelavet ketchup

  • 0 / 5

Så står den på “ketter”! Den her plejer jeg altid at lave med eleverne, når

, , , ,

Semidried tomater

  • 0 / 5

Tænk at noget så lækkert kan være så nemt – og så billigt. Oplever du,

, , , , , , ,

Peanutbutter sandwich

  • 0 / 5

Vi arbejder egentlig med konservering og skal gøre en masse ting klar til de kommende

, , , , , ,

Syltet rødløg

  • 0 / 5

Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har

, , , ,

Syltede chilier

  • 0 / 5

Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000. Men efter at

, , , , , ,

Æblechutney

  • 0 / 5

Hustruen til personalefest. Så jeg forbereder mig på at tage “Årets ægtemandsprisen”! Jep, lillemor skal da

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X