Faglig læsning og anden madnørderi

, ,

Pastaens oprindelse – og lidt

  • 0 / 5

Måske verden mest populære fødevare? Og i hvert fald, verdens sjoveste mad at lave med

Madbilleder – Guide til at

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om og få nogle ideer til anretning og fotografering

Maillard-reaktioner

  • 0 / 5

Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? I denne artikel er der samlet

,

Masterchef 6. klasse

  • 0 / 5

Skoleåret lakker mod enden, og det samme gør et år med masser af madkundskab. Hvad eleverne

Lugtesansen

  • 0 / 5

Prutter lugter dårlig… Lugtesansen fortæller os om maden kan bruges, og allerede på afstand fortæller

Følesansen

  • 0 / 5

Munden afkoder de mindste detaljer i den mad du indtager. Mundfølelsen er en fascinerende sans.

Fedt – Mættet og umættet

  • 0 / 5

En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan

Gryder

  • 0 / 5

Min undervisningsplan i 8. klasse madkundskab har et gennemgående tema, som går på at vi

Guleroden

  • 0 / 5

Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.

Høresansen

  • 0 / 5

Syns-, smags-, lugte- og følesansen er ofte de sanser, som vi fokuserer mest på, når