Pastaens oprindelse – og lidt
Måske verden mest populære fødevare? Og i hvert fald, verdens sjoveste mad at lave med
Madbilleder – Guide til at
I denne artikel kan du læse om og få nogle ideer til anretning og fotografering
Maillard-reaktioner
Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? I denne artikel er der samlet
Masterchef 6. klasse
Skoleåret lakker mod enden, og det samme gør et år med masser af madkundskab. Hvad eleverne
Lugtesansen
Prutter lugter dårlig… Lugtesansen fortæller os om maden kan bruges, og allerede på afstand fortæller
Følesansen
Munden afkoder de mindste detaljer i den mad du indtager. Mundfølelsen er en fascinerende sans.
Fedt – Mættet og umættet
En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan
Gryder
Min undervisningsplan i 8. klasse madkundskab har et gennemgående tema, som går på at vi
Guleroden
Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.
Høresansen
Syns-, smags-, lugte- og følesansen er ofte de sanser, som vi fokuserer mest på, når